Riot Blockchain (NASDAQ: RIOT) ja Marathon Patent Group (NASDAQ: MARA), kaksi niistä harvoista Nasdaq-pörssissä noteerattujen kryptokaivosyritysten osakekursseista, joissa bitcoin (BTC) jatkaa rallia 10. elokuuta 2020 annettujen raporttien mukaan.

Nasdaq-listatut Bitcoin-kaivosyritykset katso vihreä

Bitcoinin hinta on noussut yli 200 prosenttia maaliskuun matalasuhdanteesta lähtien, tuomalla uuden innostumisen mielessä lippulaiva-kriptovaluutan “kotoajien” sydämiin ja auttaen samalla bitcoinikaivosten kaivojia ja niihin liittyviä yrityksiä tuottamaan valtavia voittoja.

kohti lähteet lähellä viimeisintä kehitystä, NASDAQ-pörssiyhtiöiden, NASDAQ-pörssiyhtiöiden ja DLT-yhtiöiden (NASDAQ) pörssiyhtiö Riot Blockchain on noussut 97 prosenttia viimeisen 12 kuukauden aikana, kun taas Marathon Patent Group -konsernin osakekurssi on noussut massiivisella 128: lla. prosenttia.

COVID-19-pandemia on onnistunut uudistaa Sekä yksityishenkilöiden että institutionaalisten sijoittajien kiinnostus bitcoiniin arvo- ja omaisuusluokan säilyttäjänä Yhdysvaltojen kasvavan velkakriisin keskellä, joka on huonontunut globaalin terveyskriisin myötä.

Messarin bitcoinianalyytikko Ryan Watkins totesi asiaa kommentoidessaan, että on luonnollista, että kaivosvarastot kasvavat bitcoin-härkäajojen aikana, koska ”sijoittajat hinnoittelevat härkämarkkinoilla, mikä voi aiheuttaa tuloja ilmapalloon”.

Crunching numerot

Vuonna 2000 perustettu Riot Blockchain väittää olevansa keskittynyt blockchain-tekniikoiden rakentamiseen, tukemiseen ja käyttämiseen. Yrityksen salaustekniikan kapasiteetti on 357 petahashia sekunnissa, ja sen markkina-arvo on 142,65 miljoonaa dollaria.

11. elokuuta Riot Blockchain julkaisiSen taloudelliset tulokset toiselle vuosineljännekselle 2020. Raportissa yritys väittää liikevaihtonsa kasvaneen 4,3 miljoonaan dollariin 3,8 miljoonasta dollarista viime vuoden vastaavalla kuuden kuukauden jaksolla. Riot on myös paljastanut, että sen kaivosmarginaali nousi myös 33,5 prosenttiin 20,5 prosentista vuoden 2010 toisen neljänneksen aikana.

Lisäksi Riotin päivittäinen kaupankäynti on ollut merkittävää, ja se on noussut alle viidestä miljoonasta dollarista heinäkuussa 58 miljoonan dollarin ATH: han elokuussa.

Toisaalta, Marathon-patenttiryhmäperustettiin vuonna 2010. Yhtiö hallinnoi kaivoskapasiteettia 19 petahashia sekunnissa. Marathonin päivittäinen kaupankäynti oli kaikkien aikojen korkein, yli 225 miljoonaa dollaria 3. elokuuta.